Első blog

   Hogy miért lett radír a blog címe? Nos a válasz egyszerű. A XX. század irodalmának van egy olyan stílusirányzata, hogy avantgárd aminek van egy olyan stílusa, hogy dadaizmus. A dadaizmus előszörre na jó, másodjára is viccesen hangozhat. A nevét onnan kapta, hogy mivel ez egy mindent tagadó izmus, ezért az emberek a lázadásuk jelképeként úgy nevezték el az izmust, hogy felütötték a magyar helyesírás szabályait és az első szóra ráböktek amit megláttak. Ami értelemszerűen a dada volt. Szóval arra gondoltam milyen jó lehet így választani annak aki amúgy sem tud dönteni szóval én is felütöttem a szótárat és a radír szó jött szembe velem. 

Hogy miért is jött létre ez a blog? Hát hogy őszinte legyek fogalmam sincs! Talán kedvem volt írni, vagy csak unaloműzés, de az is lehet, hogy szimplán szórakoztat az egész...nem tudom, de mégis neki kezdtem. Az első amiről talán írhatnék ha már itt tartunk hogy irodalom akkor in medias res vagyis a dolgok közepébe vágva ( húú hogy én mennyire várom az emelt szintű érettségit), elolvastam a Rokonok című könyvet Móricz Zsigmondtól és hát bár tudom, hogy kötelező olvasmány, és mi előtt valaki azt hinné, hogy csak, ezért olvastam el annak mondom hogy nagyon jól látja, de úgy érzem, hogy a műveltségem nem teljesedett ki általa. Na mindegy, ez van.

Nem fogok a blogban semmiféle egészséges életmódról írni, mert nem értek hozzá. Én ahhoz értek, hogy egyek pizzát és gyrost és mindenféle egyéb szemetet, amivel mérgezhetem magam és utána még, hogy egyek hozzá tömény mennyiségű csokoládét. A sportot még csak hírből sem ismerem ( ez így nem igaz, van olyan sport amit még én is kedvelek) és ahhoz meg pláne nem értek, hogyan nézzünk ki jól miközben izzadunk a konditeremben, mert meg kell, hogy mondjam én piszkosul csapzottan néztem ki és nem keltettem valami vonzó látványt. Szóval üzenem azoknak a lányoknak, akik arról posztolnak írást, hogy lehetséges úgy hasazni, hogy közben úgy nézel ki mint egy divatbemutatón nos, ez nem lehetséges. Vagyis nekem nem jött be, lehet másnak működik, de nem nekem. Szóval nem fogok ilyenről sem írni.

Nem fogok semmiféle főzőblogot indítani ahol megosztom veletek a receptjeimet mert egy katasztrófa vagyok a konyhában. Tényleg. Nem viccelek. Ha tehetem elkerülöm azt a helyet. Csak annyi időt töltök ott amennyit feltétlenül szükséges a túléléshez. Meg nem is érzem úgy, hogy olyan elhivatott lennék hogy folyton új ételek kitalálásával kísérletezem. :/ Na bumm, ez van.

Na jó, ez kész röhej, eddig csak arról írtam, hogy miről nem fogok írni de egy szóval nem említettem hogy miről fogok. És bár hiába soroltam fe,l hogy mikről nem szeretnék ezzel csökkentve a listát, mégis úgy érzem még mindig nem tudom miről fogok. De majd csak lesz belőle valami..Hisz mindent el kell kezdeni valahogy!

Addig is csóközön!

xoxo

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?